top of page

BUILD. TO WORK

Team

BUILD. TO WORK

 

BUILDING BETTER BUSINESS  

Maarten van elsen
DSC01551.jpg
MAARTEN VAN ELSEN

Creëren van excellente en krachtige omgevingen voor hospitality, kantoren, zorg en particulieren.

Mijn aanpak kenmerkt zich door een integrale strategische aanpak. Het resultaat moet fantastisch zijn maar het gaat om wat het uiteindelijk brengt voor je organisatie, medewerkers en bezoekers!

Ik ben een gedreven ondernemer met 15 jaar ervaring in het realiseren van excellente huisvesting, bouwbegeleiding en het implementeren van huisvestingsconcepten.
Een voorvechter van de transitie naar een circulaire bouw (en dan bedoel ik echt handen uit de mouwen)

Mijn kracht ligt in het verbinden van partijen door het aangaan en inrichten van samenwerking en het mede initiëren van nieuwe projecten.
Ik focus op de vertaling van de strategische ambities naar maatwerkoplossingen van het eerste concept tot en met realisatie en treed daarbij doorgaans op als directievoerder en gedelegeerd opdrachtgever. Voor het optimale resultaat hanteer ik een integrale focus op de specifieke onderdelen huisvesting, facility management, HRM en IT.

Mijn passie vind je terug in ondernemerschap, werkplekconcepten en circulaire bouw. Daarnaast ben ik zeer gedreven, loyaal, resultaatgericht en uiterst gemotiveerd om een stapje extra te doen als het erop aan komt. 

Met Jill als officemanager, kan het team van Build to work zich volledig richten op de opdrachtgevers en projecten. Jill zorgt voor rust en brengt structuur binnen de organisatie. Een topper en alleskunner!

 

JILL VAN ROOIJ
DSC01535.jpg
Jill van Rooij
bottom of page